linkedin facebook twitter googleplus email
julius webdesign koffie
nieuwsgierig
fantastisch webdesign
perfecte website

Wat doet Julius

Julius Webdesign ontwerpt en realiseert professionele websites en webshops. Websites van Julius hebben een helder en krachtig design, zijn zinvol onderscheidend en gebruikersvriendelijk.

Het ontwikkelen van websites doet Julius als zelfstandig ondernemer sinds 2003. Daarvoor heeft Julius als art director gewerkt bij grote reclamebureaus. Julius’ uitgebreide cv staat op Linkedin.

Partners

Julius Webdesign is een eenmansbedrijf. Afhankelijk van de gewenste functionaliteit van de opdracht werk ik samen samen met verschillende specialisten op aanvullende vakgebieden. Een efficiënte werkwijze waardoor elk project tegen minimale kosten wordt gerealiseerd. Van hosting tot zoekmachineoptimalisatie en van ontwerp tot en met een social media campagne: laat het maar aan Julius over.

Services

  • Webdesign
  • Website bouwen
  • Responsive websites
  • Webshop
  • Blog
  • Content management systeem
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Doelstelling

Een valkuil voor veel opdrachtgevers bij de ontwikkeling van een website is het denken vanuit de eigen organisatie, het eigen product of de technische expertise die men beheerst. Terwijl voor het succes van uw website gebruikersvriendelijkheid op de eerste plaats komt. Websites gebouwd én beheerd door Julius blinken uit door overzichtelijkheid en toegankelijkheid. Ze zijn helder en intuïtief in gebruik.

Hoeveel kost een website?

De kosten voor het maken van een website lopen sterk uiteen. Bepalend voor de kostprijs is de architectuur van de website: het aantal pagina’s en het aantal functies. Tussentijdse en onvoorziene aanpassingen hebben een verhogend effect op de uiteindelijke kostprijs. Het van te voren goed afstemmen van het “wát? en hóe?” van uw website is dus essentieel. Voor een eerste kennismaking en een daaropvolgende offerte kunt u hier contact opnemen.